Nam!

Ble en deilig frokost på meg og guttungen i dag, var tomt for brød og fant ut at jeg heller ville lage rundstykker enn brød i dag så da ble det jo det da! :)

Dette var noen rundstykker som ikke trengte og heves siden ble brukt bakepulver istedet for gjær! Funket veldig bra og de ble kjempe gode.. Men tror nok de er best ferske da!

Inspirasjon ble hentet fra denne bloggen, ble ikke samme oppskrift da ettersom jeg manglet noen ingredienser men de funket som bare det! Kjempe greie ettersom det bare gikk 20 min og lage de og det er med deigen! Passer perfekt som en fersk og deilig frokost!

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits