En lang og fantastisk trilletur!

Ja da er jeg hjemme igjen og er marge sliten! Gikk med Sondre i barnehagen også videre til butikken for og handle ingredienser til CUPCAKES også gikk vi enda litt lengre bare for å få litt utbytte av turen så nå sitter jeg her etter en 2 timers lang og hard tur i oppoverbakker! Er jo så deilig når man endelig setter seg ned igjen! Hihi

Nå skal jeg snart hive meg rundt og bake cupcakes, må til med en prøverunde på de før det blir feiring av 4 åringen min i helga! Har aldri laget det før og håper på at jeg får pyntet de litt fint, er det jeg skal trene på ;-)

Bilde av verdens flinkeste storebror som så absolutt skulle trille lillesøster til barnehagen :D

Også må jeg jo bare vise dere det fine bilde av snuppa mi! Alltid like blid♥  

nydelige:) håper vi får se bilde av cupcakes:)
08.02.2011, 10:20
Anne-Lene
Anonym: Det skal dere så klart få se bilder av :D
08.02.2011, 11:08
URL: http://eggetun.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits