Bilder av dagens tur!

Våknet i dag og alt jeg ville var å ut og gå tur, det var et helt utrolig nydelig vær så vi måtte bare ut :) Så da ble det 2-3 timer på tur da og vi alle koste oss masse♥ Gikk oppom sjekkpunktet på Tolga for femundsløpet og så på alle hundene! Der fikk vi jo også se selveste Lars Monsen :p Hehe.

Nå er det matlaging for fult! Skal kose oss med bacon surret indrefilet, fløtegratinerte poteter, hjemmelaget rødvinssaus og grønnsaker♥ Fantastisk! Jeg gleder meg som en liten unge og etterpå blir det litt svensk godis og en cola boks, ble jo ingen lørdags-kose kveld i går så må ta det igjen i dag :D

  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits