Sykdom og mus!

Da var jeg og barna hjemme igjen etter og ha rømt huset pga mus.. Det har ikke vært flere i fella og ikke har vi sett flere så tror nok gifta har tatt de jeg, ihvertfall så HÅPER jeg det!

Men mens vi var på Røros ble jo så klart lille Andrine♥ syk stakkars.. Først trodde jeg det var tenner som kom, noe som det sikkert er men det endte til slutt med at hun ikke hadde spist på lenge så vi måtte til legen. Ble snakk om innleggelse men det berget vi, heldigvis!

Så snuppa mi har det ikke så veldig bra, sterk forkjølelse, feber, øyekatarr og vondt i magen.. Ikke lett og være baby nei. Men heller ikke lett for mamma og se at lille jenta ikke har det bra.. ♥

Bilde av en sliten og syk liten Andrine♥

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits