Wææææ mus!!

Ja nå har vi fått mus i huset.. Fysj, er virkelig noen ekle dyr! Har ikke sett et eneste spor etter mus før men da Stian kom hjem fra jobb i går kveld så så han musa sprang tvers over kjøkkenbenken.. Så satt opp feller å da tok det ikke lang tid før den smalt og den var i fella.. Vi var egentlig overbevist at det bare var den men satt opp fellene igjen bare for å være sikker liksom, og da vi sto opp i dag var det jammen to mus til i fellene.. Huff jeg grøsser som bare det, nå sitter jeg altså her med barna og er livredd mitt eget kjøkken!! Dette er grusomt, kommer det en mus til i fella mens jeg er her for meg selv da pakker jeg tingene mine og drar rett til Røros!!!

Bilde er hentet fra google!

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits