Trille-tur og kos!

I dag har jeg søkt skoleplass, søkte Helse- og sosialfag vg1 så nå gleder jeg meg bare til og få svar og håper på at jeg kommer inn! :) Skal blir godt å begynne på skolen igjen og ikke minst kjempe deilig og få utdanninga på  plass slik at det blir en bedre jobb til slutt :)

Men nå sitter jeg og Sondre og koser oss med kakao og brødskiver med brunost♥ Velfortjent etter noen timer ute.. Vi trillet et godt stykke mens Sondre gikk på ski også gikk vi hjem igjen og lekte ute mens lillemor sov i vogna si. Deilig! Var så fint vær her så måtte utnytte det.

Her er litt bilder fra dagen tur

Litt knall og fall blir det jo også :)

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits