Bilder!

Måtte ta bilder av de nydelige englene mine som sov så fint i går kveld♥ -litt lyse bilder men var opprinnelig mørkt på rommene så måtte flashe litt med blitsen ;-)

Andrine har forresten begynt å sove i sin egen seng og det hele natta!! Hun legger seg ca rundt 22.00 og det er så herlig♥  Klart litt mating blir det men hun sovner like fort igjen så det gjør ikke noe!Flinkeste storebroren i hele verden!♥

Blir sliten av og trimme :p

Så artig bilde!


   

Så søte bilder :)
25.01.2011, 14:17
søøøt :D
26.01.2011, 21:02

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits