Avslapping på høyt nivå!

Dette er en helt herlig lørdags formiddag! Lillemor sover så godt og storebror er på helgebsøk på Røros :) Og det betyr da at mamma og pappa gjør det de føler for i dag!! Stian glaner på ski da så klart mens jeg nyter en episode med jordmødrene på nrk nett-tv♥ Skal snart flytte meg over i tv stua sammen med lillemor og bare pakke meg inn under pleddet  og med varmetøffelen min og muligens duppe litt der før det blir en helt herlig middag i kveld!♥

Er litt stille her da uten Sondre da men, er greit med en helg fri av og til og da ;-)

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits