18.01.2011.

Tenkte jeg skulle laste opp noen videoer av mine barn, men når jeg knør meg til og begynne så er det jo en selvfølge at video opplasteren her på Blogg.no ikke funker så da blir ikke det i dag..

Ellers så har det skjedd lite i det siste.. Bilen vår røyk til faens igjen da, så nå er oljepumpa også snart bytta :P Må jo bli en ny bil utav dette til slutt da, hehe..

Men hvis man glemmer den dumme bilen så går ting i det samme gamle her, jeg styrer og steller med mitt på dagen og når kvelden kommer da sitter jeg gjerne og ser på Criminal Minds♥

Lillemor fikk babygym i dag! Den trengte vi sårt og hun trives så godt under den! Bilde skulle jo såklart vært med men er ikke noe som fungerer på Blogg.no i dag gitt :p

Nå skal jeg ordne meg en stor kopp med te♥ og flytte meg borti tv-stua under pleddet mitt!♥  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits