Endelig fredag!

...Og det betyr kylling fajita til kvelds♥ Nam, har gledet meg til det i en uke nå!! Bortsett fra god mat så skal jeg bare kose meg med den flotte familien min, jeg er altså så heldig!

Lillemor og Sondregull sitter nå og ser på barne-tv sammen, mens Stian tar en power nap på sofaen, jeg derimot har gjort forberedelser til mat og ryddet rommet til Sondre, så nå er det virkelig helg!

Har ikke akkurat slappet av i dag må jeg si, og kommer vell heller ikke til og gjøre det på en stund(hvorfor får dere vite en annen gang..) Hihi

Ja har jo forresten glemt og si at vi har gjort om på stua jo, jeg synes selv det ble så mye mere koseligere og ikke minst sosialt♥ så sitter stort sett nesten bare der nå og koser meg med seriene mine! :)

Skal slenge ut før og etter bilder senere, nå må jeg lage mat for magen bråker veldig ;)

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits