Andrine har begynt med grøt!

Vi var på helsestasjonen i går og da fant vi jo ut at den lille jenta mi legger litt for lite på seg, jeg har mer en nok melk men helsesøster mente at den ikke mettet nok og at hun nå trengte litt mere mat så da begynte vi med grøt i dag, og det gikk kjempe fint. Hun var flink til og spise av skje, hun syntes det var kjempe godt og ville jo bare ha mer så det får jeg kalle en suksess♥

♥Flinke store jenta mi♥ -Se så fornøyd!

- Som dere sikkert ser så har jeg endelig fått til meny!! JIPPI♥ Det har jeg grublet lenge på men nå ble det tilslutt, skal fylle inn info på de etterhvert, men har så lite tid og så mye å gjøre om dagen så ingen aning på når det blir :p

Nå skal jeg ihvertfall hive meg rundt og bake brød!

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits