Herlige lørdag!

I går var en kjempe fin dag, jeg fikk gjort masse her i huset og nå ser det jo faktisk ikke så verst ut.. Sondre dro på besøk til Brage& Bea etter barnehagen og da Stian var ferdig på jobb dro vi videre dit og fikk servert Taco, vi koste oss masse og ungene lekte kjempe bra! Må gjentas snarest♥

Nå har jeg akkurat bakt brød, så de står i ovnen og steker nå! Skal bli kjempe deilig med en fersk brødskive med noe godt pålegg på!♥

Nei en flott dag dette også, skal kose oss med hjemmelaget pizza, litt godteri og TVen i kveld! Herlige lørdag♥

 

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits