Hjelp til meny??

Nå har jeg prøvd de kodene jeg har funnet på nettet, men ingen funker -.- Noen forslag der ute? Jeg blir snart GRØNN av og tenke på html koder, for det er virkelig ikke min greie!

Her er Meny "knappene" jeg har laget så langt ..


 

 

   

Dgee
Hvis du er helt grønn er ikke en meny med bilder å anbefale, men du finner en guide til en guide til vanlig meny på bloggen min.

Der kan du eventuelt velge å bytte ut bakgrunnsfargen med ett bilde (bakgrunnen til knappene dine.) Så skriver du det du ønsker skal stå i meny knappene...

Lykke til :)
07.01.2011, 00:45
URL: http://dgeez.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits