Er så trøtt..

Skulle liksom sove så lenge i dag ettersom at lillemor bestemte seg for og henge i puppen i hele natt, så Stian og Sondre sto opp og gjorde seg klar for og dra, men selvfølgelig så starter ikke bilen så da var det bare og stå opp og ringe rundt for å få litt starthjelp (igjen) Alt ordnet seg ihvertfall da men jeg sitter jo her trøtt som en dupp og kan jo nesten ikke legge meg igjen ettersom jeg skal på møter på jobb senere og litt sånt.. Jaja Shit happens!

Vurderer sterkt på om jeg skal pakke ned jula og vaske litt her, men får se hva man orker.. Hehe, skader vell ikke og ha jul litt lengre?
Når pakker du ned jula?

 

Vil du ha flere lesere på din blogg? TRYKK HER

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits