Brødet ble en suksess!

Beste brødet jeg har smakt på lenge, var så luftig og godt! Så da er jeg vell ikke så dårlig baker da :p

Nå er det siste innspurt før jeg skal mekke sammen litt mat til min kjære kommer hjem fra jobb, har vært ganske effektiv nå da, badet to unger, dusjet selv, ryddet og vasket badet, båret ut søpla og ryddet litt snø *føler meg flink* og etter mat må jeg brette ti tonn med klær, noe jeg ikke ser frem til!

Etter alt er gjort i kveld ser jeg fram til litt tid foran tven med Criminal Minds!♥ Og nå kom jeg jo også på at det er ny episode med frustrerte fruer i dag så da ble tv kvelden enda litt lengre! :D

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits