Design hjelp takk!

Noen som vet om man kan få til en meny på gratis designet til Silje Lien? Jeg har også lyst på flere "bokser" med diverse i margen men har jo ingen aning på hvordan man får det til..

Også hvordan får jeg bilde og info inn på siden der?? Har jo skrevet og lagt inn på profilen min, og det er da over 24 timer siden og har oppdatert bloggen, men det dukker jo ikke opp?!?

Jeg trenger en datakyndig! ;-)

Synes jo designet er så fint så vil jo helst slippe og bytte da, så hvis det er noen der ute som er flink til og kode om, vær så snill og hjelp meg! :D

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits