Haha, tror jeg er verdens verste brødbaker..

Hadde nok ingredienser til og lage 1 brød så jeg måtte halvere oppskriften, og joda gikk jo greit det helt til jeg putta oppi full veske mengde, så kan jo si at det ble en meget sticky deig, men den står i ovnen nå da og egentlig så ser det lovende ut, steker på lavere varme over lengre tid så satser på at det ikke blir rått. Noe jeg personlig tror det blir..

Men foruten om fiasko på kjøkkenet så koser jeg meg med mine to flotte barn, er planleggingsdag i barnehagen i dag så Sondre har 1 dag ekstra med juleferie♥

Lillemor ligger så fint og koser seg på gulvet her nå, bare titter rundt og synes jo da Bella er veldig festlig, for hver gang hun går forbi så ler hun bare♥

 

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Info

Jeg er en ung tobarns mor på 22 år, har en sønn som ble født 13.02.2007 og en datter som ble født 08.10.10, jeg er forlovet og samboer med barnefar og vi eier da et hus sammen.

Sånn utenom familielivet er jeg student på heltid og har en fast helge stilling på et sykehjem. Vi har to hunder, Nala som er en Border Collie og Bella som er en blandings rase, dette er to utspekulerte firbente men utrolig kosete og snille!

Jeg blogger om hverdagen min, familie livet, det og være student og alt annet som faller meg inn der og da, rett og slett det som er viktig for meg, så hvis du lurer på noe må du ikke nøle med og ta kontakt!
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

En helt enkel blogg

bloglovin


hits